ქვაბში, მოვათავსოთ ზეთი, შაქარი და თაფლი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე, როგორც კი, მიიღებს კარამელის ფერს, ვუმატებთ სოდას და გადმოვდგამთ ცეცხლიდან, მასა აქაფდება, შემდეგ ვუმატებთ, ათქვეფილ კვერცხს და ვურევთ განუწყვეტლივ, ბოლოს კი ფქვილი.მასას ვყოფთ 7 ნაწილად, საცხობ ქაღალდზე ვაბრტყელებ, და ისე ვაცხობ, 170 გრადუსზე 3-4 წთ მზადაა, თხელი ფენებია. კრემი: ავთქვიფოთ კარაქი გათეთრებამდე, დავუმატოთ მოხარშული შესქელებული რძე და ვანილი, გადავანაწილოთ ფირფიტებზე. საცხობი ფორმა 30/40 ზე