მოვზილოთ ცომი შედარებით მაგარი ვიდრე ხაჭაპურის. დაველოდოთ რომ ცოტათი ამოფუვდეს.დავჭრათ წვრილად 1.2 კგ ხორცი (შეგიძლიათ შერეული ხორცი გამოიყენოთ) მე გავაკეთე ბურვაკის ცხიმიანი ხორცით. 3-4 კბილი ნიორი დანაყილი, 3-4 თავი ხახვი წვრილად დაჭრილი, 2 სკ სვანური მარილი, 1 ჩკ დანაყილი გიცრული, 1 ჩკ უცხო სუნელი, ცოტა ხმელი ქინძი, მარილი და წითელი წიწაკა დაღერღილი გემოვნებით. შიგთავსი მოვამზადე წინა დღეს რადგან კარგად გაუჯდეს გემოები და ხორციც ჩარბილდება. ხორცი ასწრებს მომზადებას. გამოვაცხვე 220 გრადუსზე.