1 შეკვრა კენკრის ჟელე გავხსენი 250 მლ ადუღებულ წყალში და ჩავასხი ფორმაში, შეგრილებულ ჟელეში ჩავაწყვე კენკრა: ჟოლო, მაყვალი, მარწყვი და შევდგი მაცივარში . ცალკე ჯამში გავთქვიფე: 4 შეკვრა 200 გრამიანი ხაჭო, 1 ქილა შესქელებული რძე, 1 ქილა 20 % იანი არაჟანი. მოვამზადე ჟელატინი: 100 მლ რძეში ან წყალშიც შეგიძლიათ გავხსენი 2 შეკვრა 15 გრამიანი ჟელატინი, რომ ამოფუვდა შევათბე მხოლოდ და შევურიე ხაჭოს მასას. ეს ყველაფერი კარგად მოვურიე და ჩავასხი ფორმაში, დილამდე მაცივარში მქონდა.