ყველი გავხეხოთ, ტარხუნა (მხოლოდ ფოთლები) წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ ყველს. ამ ნარევს დავამატოთ დაჭრილი, დარბილებული კარაქი და გადავურიოთ.ღუმელის ფორმას ცხიმი წავუსვათ და გაბრტყელებული ცომის ფენა დავდოთ, გავანაწილოთ გულსართი, ზემოდან ცომის მეორე ფენა დავაფაროთ და გვერდები კარგად შემოვუკეცოთ. რამდენიმე ადგილას ჩანგლით ჩავჩხვლიტოთ. თავზე კვერცხი ან არაჟანი გადავუსვათ.გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე დაახლოებით 30 წუთი.შეგვიძლია ტაფაზეც გამოვაცხოთ.