პირველ რიგში ზეთში მოვთუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. შემდეგ დავუმატოთ ბულგარული და ნიორი, რამდენიმე წუთში ტომატ პასტა და პომიდორი. დაბალ გაზქურაზე თავდახურული ვთუშოთ სანამ პომიდორი არ გაუშვებს წვენს ( თუ არ გაუშვა დაუმატეთ წყალი) დავუმატოთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. შემდეგი ჯერი კვერცხზეა, სათითაოდ ჩავუშვათ კვერცხი და დავაყოვნოთ გაზქურაზე სანამ სრულად არ მოიხარშება. ბოლოს მოვაყაროთ ოხრახუში და გემრიელად მივირთვათ.