დააყენეთ ღუმელი 175°C ტემპერატურაზე. აცხეთ ფორმას ზეთი და მოაყარეთ ცოტა ფქვილი, რომ ნამცხვარი არ მიეკრას. დიდ ჯამში კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ, გახდება ჰაეროვანი და ფაფუკი. ნელ-ნელა დაუმატეთ რძე და ზეთი, თან მოურიეთ, რომ მასა ერთგვაროვანი გახდეს. ცალკე ჯამში აურიეთ ფქვილი, საცხობი ფხვნილი, ვანილი და დარიჩინი. ნელა შეურიეთ მშრალი ინგრედიენტები სველ მასას და მოურიეთ, სანამ კარგად არ აირევა. ბოლოს ჩაუმატეთ გახეხილი სტაფილო და დაჭრილი ნიგოზი, კარგად აურიეთ, რომ თანაბრად განაწილდეს. გადაასხით მასა მომზადებულ საცხობ ფორმაში და აცხვეთ 35-40 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ ღუმელიდან და დატოვეთ 10-15 წუთი გასაგრილებლად.