ცომის მომზადება ბლინებისთვის: თასში ჩაყარეთ ფქვილი, შაქარი და მარილი. დაამატეთ ათქვეფილი კვერცხი და თანდათანობით ჩაასხით წყალი, აურიეთ ისე, რომ ცომი ერთგვაროვანი გამოვიდეს. შემდეგ დაამატეთ მცენარეული ზეთი და კვლავ კარგად აურიეთ. დატოვეთ ცომი 15-20 წუთით ოთახის ტემპერატურაზე, რათა გახდეს უფრო ჰაეროვანი. ბლინების გამოცხობა: გააცხელეთ ტაფა მცენარეული ზეთით. ტაფაზე ჩაასხით ცომის მცირე რაოდენობა და გადაანაწილეთ, რომ ბლინი თხელი გამოვიდეს. აცხვეთ ბლინი ორივე მხრიდან, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას. ამგვარად მოამზადეთ ყველა ბლინი. ხორცის შიგთავსის მომზადება: ხორცი მოხარშეთ 1.5 საათის განმავლობაში წყლის ადუღების შემდეგ. მოხარშული ხორცი გაატარეთ ხორცის მანქანაში. ხახვი გაწმინდეთ და წვრილად დაჭერით. ტაფაზე მცენარეული ზეთი გააცხელეთ, დაამატეთ ხახვი და შეწვით ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დაამატეთ ხორცი, მარილი, პილპილი და კარაქი, ურიეთ და მოშუშეთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ შიგთავსი არ მიიღებს ნაზ ოქროსფერ ფერს. ბლინების შიგთავსით შევსება: ბლინის ერთ მხარეს მოათავსეთ ხორცის შიგთავსი და დაახვიეთ რულეტის ფორმით, ისე რომ ორივე გვერდი დაკეცილი იყოს, რათა შიგთავსი არ გადმოვარდეს. იგივე პროცესი გაიმეორეთ ყველა ბლინისთვის. ბლინების შეწვა: გააცხელეთ ტაფა ზეთით და მოათავსეთ ბლინები. შეწვით ბლინები ყველა მხრიდან, სანამ ოქროსფერ შეფერილობას არ მიიღებენ. სასარგებლო რჩევა: ბლინები საშუალო ან საშუალოზე ნაკლებ ცეცხლზე შეწვით, რათა მიიღოთ ოქროსფერი ფერი და არ გახადოთ ზედმეტად მშრალი.