ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად და დავდგათ მოსახარშად, მოვხადოთ ქაფი და დაბალ ცეცხლზე მოვხარშოთ. ხორცი ამოვიღოთ და დავჭრათ. ბულიონს მოვხადოთ ცხიმი, დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, ნიახური, ნიორი და პომიდვრის პასტა. როცა ბულიონი ადუღდება, ჩავუმატოთ ქერი და ახალი თიამი. მოურიეთ და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ხარშეთ დაახლოებით 45-60 წუთის განმავლობაში, ან სანამ ხორცი და ქერი არ დარბილდება და ბულიონი კარგად არ შესქელდება. თუ საჭიროა, დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. ბოლოს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.