ხახვის კარამელიზება: ხახვი გაჭერით შუაზე და შემდეგ დაჭერით თხლად, ნახევარწრეებად. საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ტაფა და დაამატეთ ზეთი და კარაქი. ტაფაზე დაამატეთ ხახვი. კარგად გადაანაწილეთ, რომ თანაბრად შეიწვას. შეგიძლიათ ასევე დაამატოთ ბეგქონდარა და პილპილი. ცოტა მარილი მოაყარეთ, რაც ხელს უწყობს ხახვის შაქრების გამოყოფას. სურვილისამებრ დაამატეთ მცირე რაოდენობით შაქარიც. ცეცხლი დააკელი, რომ ხახვი ნელ-ნელა შეწვას და კარამელიზდეს. მორევა არ დაგავიწყდეთ, რომ არ დაიწვას. პროცესი დაახლოებით 30-40 წუთს წაიღებს. ხახვი ნელ-ნელა მოყავისფრო ფერს მიიღებს და ტკბილი, არომატული გახდება. თუ ხახვი იწყებს ტაფაზე მიწებებას, დაამატეთ 1-2 სუფრის კოვზი წყალი ან ბულიონი და კარგად მოურიეთ. ბურგერის ფარშის მომზადება: ფარში მოათავსეთ ჯამში, დაუმატეთ ვუსტერის სოუსი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ და გააკეთეთ 4 თანაბარი ზომის ბურგერის ფარში. ფარშის შეწვა: გააცხელეთ გრილი ან ტაფა საშუალო ცეცხლზე. ფარშები შეწვით თითოეულ მხარეს 4-5 წუთის განმავლობაში, ან სანამ სასურველ დონემდე არ მომზადდება. როცა ფარშები თითქმის მზად იქნება, თითოეულ ფარშზე დადეთ შვეიცარული ან გრიურის ყველის ნაჭერი და დაახურეთ თავსახური, რომ ყველი გადნება. ბურგერის აწყობა: ფუნთუშის ქვედა ნახევარზე სურვილისამებრ წაუსვით დიჟონის მდოგვი ან ნიორის აიოლი. შემდეგ დაადეთ ყველიანი ბურგერის ფარში, შემდეგ მოაყარეთ კარამელიზებული ხახვი და ფუნთუშის ზედა ნახევრით დაასრულეთ.