კივი თბილ წყალში გარეცხეთ და ნაყოფს კანი მოაშორეთ. კივი დაჭერით პატარა ნაჭრებად. მიღებულ მასას დაუმატეთ გრანულირებული შაქარი, ყველაფერი კარგად აურიეთ და ერთი საათით დატოვეთ თბილ ადგილას ისე, რომ გრანულირებული შაქარი მთლიანად გაიხსნას. მურაბა გადაიტანეთ კონტეინერში ან ქილაში, შედგით მაცივარში. მზა მურაბა მიირთვით ლამაზ მურაბის თეფშებით, მორთეთ პიტნის ფოთლებითა და ახალი კივის ნაჭრით. შენიშვნა: პორცია 3 მომზადების დრო: 20 წთ. წყარო: ROGOR.GE