ნიგოზი და ნიორი გავატარე ხორცსაკეპში, დავასხი ძმარი, სუნელები და კარგად ავურიე, გამოვხადე 2 სუფრის კოვზი ზეთი. მოხარშული სტაფილო გავატარე ხორცსაკეპში, გავწურე, დავამატე ცოტა ნიგვზიანი მასა. დანარჩენი შევინახე წვრილად დაჭრილი ახალი ხახვი, ქინძი, მარილი, ბროწეული, სიმწარე კარგად, მოვურიე და გავაკეთე პატარა ბურთები. დარჩენილ ნიგოზს დავასხი ქაფქაფა მდუღარე წყალი და მარილი. შემდეგ ცოტა რომ შეგრილდა ჩავალაგე სტაფილოს ბურთები, მაღლიდან ცოტა ბროწეული მოვაყარე და თავისივე გამოხდილი ზეთი მოვასხი.