ხორცის ნაჭერი ჩავსეროთ ისე, რომ 1 სმ სისქის ფენა გამოვიდეს, ხორცი ვატრიალოთ და ისე ჩავჭრათ, რომ ერთი, თანაბარი სისქის, მართკუთხა ფენა მივიღოთ, დავაფინოთ ცელოფანი და დავბეგვოთ მხოლოდ ერთ მხარეს. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, შევაზილოთ ნიორი და მაიორანი (ეს არომატული მცენარე კულინარიაში გამოიყენება როგორც ნედლი, ასევე ხმელი სახით. მას უმატებენ ბოსტნეულის კერძებს, კარგად ეხამება პამიდორსა და ყველს, ასევე ქათმის ხორცს), მჭიდროდ გადავახვით ბეკონის ფენებში და შევკრათძაფით. ცხიმწასმულ ფორმაში ჩავდოთ რულეტი და შევდგათ 190 გრადუსზე გახურებულღუმელში 1 საათით. მზა რულეტი შევაგრილოთ, მოვხსნათ ძაფები და დავჭრათ.