თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი, მარილი და ფქვილის დამატებით მოვზილოთ ნაზიცომი. ვზილოთ ზეთიანი ხელებით. თასს გადავაფაროთ ჩაის ტილო და დავდგათ ასაფუებლად. ყველი გავხეხოთ. მოხარშული კვერცხები ტაფაზე, კარაქში მსუბუქად შევწვათ. ცომში შეგვიძლია ჩავდოთ როგორც მთლიანი, ასევე დაჭრილი კვერცხები. ცომი დავყოთ 4-5 გუნდად, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ზედ დავდოთ ყველის შიგთავსი, შემდეგ მოხარშული კვერცხის ნაჭრები და შევკრათ. ღვეზელს ოდნავ მოხრილი ფორმა მივცეთ, წავუსვათ რძეში არეული კვერცხის გული და გამოვაცხოთ 250 გრადუსზე.