ძვლებგაცლილ ბარკლებს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გავხეხოთ ლიმონის ცე-დრა. სქელძირიან, ღრმა ტაფაში გავაცხელოთ 40 გ კარაქი, დავუმატოთ როზმარინი, ნიო-რი და ლიმონის ცედრა, შემდეგ დავაქუცმაცოთ, წავუსვათ ხორცის ნაჭრებს და ერთიანად, ერთ რულეტად გადავახვიოთ, შევკრათ ძაფით. რულეტი ცხიმიან ტაფაზე ყველა მხრიდან დავბრაწოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. საცხობ ფორმაში ჩავასხათ ღვინო და ვადუღოთ, სანამ ნახევრად არ დაშრება, შემდეგ შევურიოთ ნაღები. ფორმაში ჩავაწყოთ იხვის ხორცი და თავდახურული 40 წუთით შევდგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. მივირთვათ ბოსტნეულის თანხლებით.