ლავაშის ღვეზელი ყველით
ლავაშის ღვეზელი ყველით
დრო 40წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • რძე - 100 მლ
  • ყველი - 300 გ
  • ლავაში - 1 შეკვრა
  • კვერცხი - 1
მომზადების წესები
ყველი მსცვილად გავხეხოთ, რძე და კვერცხი ერთად ავთქვიფოთ.

ფორმაში ჯერ ერთი ფენა ლავაში ჩავდოთ, მოვაყაროთ ყველი, შემდეგ მეორე ფენა ლავაში, კვლავ ყველი. ბოლო ფენა ლავაში უნდა იყოს. ზემოდან მოვასხათ რძიანი ნარევი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.

გამოცხობის შემდეგ ცოტა შევაგრილოთ და დავჭრათ.
ტეგები:
რძე ყველი ლავაში ნანახია: 29159