საქონლის ხორცს მოვაცალოთ აპკი, შევაზილოთ მარილი და პილპილი. ასე გავაჩე-როთ 10 წთ. სოკო, ზეთი და ოხრახუში დავაქუცმაცოთ ჩოფერში და ტაფაზე უცხიმოდ მოვშუშოთ, რომ ცოტა გამოშრეს, შევანელოთ ცოტა მარილით. საქონლის სუკი ტაფაზე მაღალ ცეცხლზე ყველა მხრიდან შევბრაწოთ, თითო მხარე 3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი, 5 წუთით შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. ცომი გავაბრტყელოთ, ცენტრში მოვათავსოთ ბეკონის თხელი ნაჭრები, ზედ გადავანაწილოთ სოკოს მასა და დავადოთ საფანელში ამოვლებული სუკი, გადავახვიოთ ცომში, შევკრათ გვერდები, წა-ვუსვათ გათქვეფილი კვერცხის გული და შევაბრუნოთ ღუმელში 30 წუთით.