ქათმის ხორცი ჩანგლით ან ხელით დავჩეჩოთ. წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად, კამა და მოხარშული კვერცხი კი წვრილად, ნიორი დავნაყოთ. კიტრი შუაზე გავჭრათ, ამოვუღოთ გული და თხლად დავჭრათ. პასტა მოვხარშოთ შეფუთვაზე მითითებული წესის მიხედვით. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი და რამდენიმე წუთით მოვშუშოთ წიწაკა. ყველა ინგრედიენტი ავურიოთ, დავუმატოთ მაიონეზი, მარილი, პილპილი და მოვაწუროთ ლაიმის წვენი. ბოლოს სალათას კარგად ამოვურიოთ.