3-4 ს.კ. ზეთი გავაცხელოთ ტაფაში, ჩავაწყოთ და ყველა მხრიდან შევბრაწოთ კურდღლის ხორცის ნაჭრები, შემდეგ ამოვიღოთ. ტაფაში მოვათავსოთ დაჭრილი ბოსტნეული და მოვშუშოთ, დავუმატოთ ტომატპასტა და სულ ცოტა ფქვილი, დავასხათ ღვინო და 250 მლ წყალი. დავუმატოთ დაჭრილი ოხრახუში, ღვია და დაფნის ფოთლები. შიგ ჩავაწყოთ დაჭრილი ხორცის ნაჭრები და თავდახურული დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ 1 საათის განმავლობაში. ამასობაში მდუღარე წყალში ჩავყაროთ კარტოფილი და 20 წუთი ვადუღოთ, შემდეგ კანი გავაცალოთ. ტაფაზე დავყაროთ შა-ქარი, კარამელიზაციას რომ დაიწყებს, დავასხათ 150 მლ მდუღარე წყალი და ავურიოთ, დავუმა-ტოთ 1 ს.კ. ზეთი და როცა ადუღდება, დავუმატოთ წვრილი სტაფილო და 8 წუთი დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ. დავაყაროთ მარილი და პილპილი. ხორცი ამოვიღოთ ბულიონიდან, გადავწუროთ, ბუ-ლიონი წამოვადუღოთ ორცხობილას ან საფანელთან ერთად. კურდღელი დავდოთ ლანგარზე, შემოვუწყოთ სტაფილო და კარტოფილი და მოვასხათ წვენი.