შაქარი და არაჟანი ავთქვიფოთ. ჟელატინს დავასხათ ცივი რძე და გავაცხელოთ. არ ავადუღოთ, მხოლოდ ჟელატინი უნდა გადნეს. შევურიოთ არაჟანს, დავამატოთ ლიმონმჟავა, ვანილი და ისევ ავთქვიფოთ. ჩავასხათ შესაბამისი ზომის ფორმაში და მაცივარში შევინახოთ, სანამ არ გამაგრდება. მინანქრისთვის ჟელატისნ დავასხათ წყალი. რომ გაფუვდება გავადნოთ დაბალ ცეცხლზე, შევურიოთ კაკაო და შაქარი. დავასხათ ზემოდან სუფლეს, შევაბრუნოთ მაცივარში გაამაგრებლად. შეგვიძლია შოკოლადის ნაცვლად ხილით მოვრთოთ. მზა დესერტი დავჭრათ თანაბარი ზომის კვადრატებად.