სქელძირიან ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი, დავუმატოთ ბრინჯი და მოვშუშოთ, დავასხათ ქათმის ბულიონი და პამიდვრის სოუსი, გავუწყოთ მარილი, კვლიავი და დაფქული წიწაკა, დავახუროთ სახურავი და დაბალ ცეცხლზე 25-30 წუთი ვხარშოთ. ცალკე ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, ზედ მოვათავსოთ მწვანე წიწაკები და შევწვათ, დავასხათ 2-3 ს.კ. წყალი და მოვაყაროთ მარილი. წყალი რომ დაშრება, წიწაკები მზადაა. ბრინჯი გავაფორმოთ წიწაკებით.