რძე და შაქარი მიიყვანეთ ადუღებამდე გადმოდგით და გადაიტანეთ რძეში უკვე დამბალი ჟელატინი, კარგად გახსენით მორევით და დაამატეთ გაწურული მაწვნისა და ქოქოსის ფანტელის მასას, რომლებსაც წინასწარ შეურევთ ერთმანეთს. ეს მასა გადაიტანეთ ფორმებში და მოათავსეთ მაცივარში 3-4 საათი, სრულ გამყარებამდე. თუ გსურთ მიირთვით ფორმაშივე, ან გადმოიღეთ ფორმებიდან (ცხელ წყალში ჩადგით პანაკოტა დააყოვნეთ 1 წუთი და ამოაბრუნეთ სასურველ ჭურჭელზე, თავისუფლად გადმოვა ფორმიდან). მოასხით შოკოლადი და მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი. დესერტი მზად არის. ამ პროპორციით გამოვიდა 4 ცალი პანაკოტა (მსგავს ჭურჭელში თუ მომზადდება).