გოგრის რბილობი დავჭრათ, დავუმატოთ გათლილი და დაჭრილი ბატატი, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. პარალელურად დავჭრათ ხახვი და მოვშუშოთ კარაქში. ნიორი დავნაყოთ. გოგრისა და ბატატის რბილობი მოვათავსოთ ბლენდერში, დავუმატოთ ნიორი, მოშუშული ხახვი, სანელებლები, თავშავა და ავთქვიფოთ ბოსტნეულის ნახარშთან ერთად. წვნიანის სისქე გემოვნებით დავარეგულიროთ სითხის საშუალებით. წვნიანი თბილი მივიტანოთ სუფრაზე. ძალიან უხდება გახუხული პური.