ფქვილს დავუმატოთ მარილი, ჩავახეხოთ კარაქი და ხელით გავაფხვიეროთ. დავუმატოთ არაჟანში ათქვეფილი კვ.გულები, ვანილი და მოვზილოთ ცომი. შეფუთული დავასვენოთ ბეზეს მომზადებამდე. ბეზე: ცილას დავუმატოთ მწიკვი მარილი, ლიმონის წვენი, ავთქვიფოთ,დავუმატოთ პუდრი და მოვამზადოთ მყარი ბეზე. ცომი: ცომი გავყოთ 13 გუნდად. გავაბრტყელოთ თითო გუნდა თხელ ფენად,გავუკეთოთ ხუთ ადგილად თანაბრად ჭრილი, მოვათავსოთ 1ჩკ სავსე ბეზე და შემოვაფინოთ თითო-თითოდ მიყოლებით ხუთივე ჩაჭრილი ნაჭერი (ფოტოზე მარტივად მიხვდებით). მოვათავსოთ საცხობ სინზე ერთმანეთის დაშორებით და გამოვაცხოთ. ცხვება 170 გრადუსზე 30-35 წთ.