ბისკვიტი: ცილა ავთქვიფოთ ღრუბლამდე, დავუმატოთ შაქარი და მოვამზადოთ მყარი ბეზე. დავუმატოთ კვერცხის გულები და დანარჩენი მასალა, ბოლოს ფქვილ-გამაფხვიერებელი. გადავიტანოთ ფორმაში ზომით 30 სმ/დ და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე. კრემისთვის: კვერცხის გულებს დავუმატოთ 100 გრ შაქარი, წყალი და მწ.მარილი. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე მუდმივი მორევით (არ უნდა ადუღდეს), მასა გადავიტანოთ სხვა ჯამში, უნდა გაგრილდეს. კარაქი გავთქვიფოთ რამდენიმე წთ, დავუმატოთ გრილი კვერცხიანი მასა და მოხარშული შესქელებული რძე. გავყოთ კრემი ორ ნაწილად. ერთ ნაწილს დავუმატოთ თხილი, ამ კრემს გამოვიყენებთ ფენების შიგნიდან დასაკრემად. კრემის მეორე ნაწილს დავუმატოთ კაკაო, ამ კრემს გამოვიყენებთ გარედან გასალესად. აწყობა: გავჭრათ ბისკვიტი ორ ფენად. წავუსვათ თხილიანი კრემის ნახევარი,მოვათავსოთ ბეზე,ისევ თხილიანი კრემი+ ბისკვიტი და გარედან მთლიანად კაკაოიანი კრემი გამოვიყენოთ. ხრამუნა ბეზე: მოვამზადე 150 გრ ცილა და 300 გრ შაქრისგან ორთქლზე და გამოვაშრე ღუმელში 80 გრადუსზე რამდენიმე სთ. ბეზე: იგივე ზომა, იმავე ფორმაში, რომელშიც ბისკვიტი მომზადდა.