ტაფაში ავადუღოთ წყალი, ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები და ვხარშოთ 2-2 წუთი ორივე მხრიდან. ხორცი ამოვიღოთ თეფშზე. ნახარშს დავუმატოთ ნიორი, ჯინჯერი, ანისის ვარსკვლავი, დარიჩინი და დავტოვოთ დაბალ ცეცხლზე. ხორცი დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად. ცალკე პატარა ტაფაზე მოვათავსოთ ზეთი და გავაცხელოთ. ნელ-ნელა ვამატოთ შაქარი. როდესაც შაქარი მთლიანად გადნება, დავუმატოთ დაჭრილი ხორცი და სოიის სოუსი, ბოლოს კი ცხელი ნახარში თავის სანელებლებიანად. ვხარშოთ 2 სთ დაბალ ცეცხლზე. ტაფას ავხადოთ თავსახური და შევწვათ მაღალ ცეცხლზე, სანამ ბოლომდე დაუშრება სითხე.