6 კვერცხის ცილა - ოთახის ტემპერატურის, მწიკვ მარილთან ერთად ავთქვიფოთ გამყარებამდე, ნელ-ნელა დავუმატოთ 250 გრ. წმინდა შაქარი. მისი გადნობის შემდეგ დავამატოთ ვანილი და მწიკვი ლიმონმჟავა, ბოლოს კი ვამატებთ 2 ს/კ სიმინდის სახამებელს. ვათავსებთ პერგამენტის ქაღალდ დაფენილ საცხობ ფორმაზე 40×35სმ. ულმაზესი გამოდის, თუ ზოლებად დასვამთ ქაღალდზე-საკონდიტრო ტომრით, ან დახაზავთ ტორტის სალესი ფირფიტით. ვაცხობთ ზედა-ქვედა წვაზე, 150 გრადუსზე, 25 -35 წუთი. არ დაბრაწოთ, თეთრი უფრო ლამაზია. ცოტათი შეგრილებულს ვუსვამთ კრემს (თუ ხილი გნებავთ სიგრძეზე დაალაგეთ, თქვენი სურვილით და ვახვევთ რულეტივით. ფირფიტა ძალიან თუ გაცივდება დატყდებ) შეგიძლიათ ნებისმიერი კრემი გამოიყენოთ, მაგრამ რომ არ დაარბილოს და ხრაშუნა დარჩეს, უკეთესია კრემი იყოს ფქვილის გარეშე მაგალითად: ნაღები და კრემ-ყველი ან კარაქი და შესქელებული რძე, ეს თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული. ზემოდანაც თქვენი გემოვნებით გააფორმეთ. (ამჯერად გულში ჩავუდე მოცხარისგან მომზადებული კონფი-ჟელე, კრემშიც გავურიე დაბლენდერებული მოცვის ფაფა (კრემი: ნაღები+კრემყველი+ცოტა შაქრის პუდრა).