სტაფილო გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. წიწაკა დავჭრათ წვრილ ზოლებად, ხახვი _ ალყა-ალყა. სტაფილო და ხახვი მოვშუშოთ ზეთში 2 წუთის განმავლობაში, დავუმატოთ წიწაკა და განვაგრძოთ შუშვა. 2-3 წუთში დავასხათ ღვინო, დავახუროთ სახურავი და საშუალო ცეცხლზე ვშუშოთ 5 წუთი, შემდეგ შევანელოთ მარილითა და პილპილით. თევზის ნაჭრებს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ მაღალ ცეცხლზე, ზეთში, შემდეგ ჩავაწყოთ მოშუშულ ბოსტნეულთან ერთად.