ნახევარი პამიდორი ჩავაწყოთ საცხობ ფორმაში. ზედ დავაწყოთ ნახევარი თევზის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, მოვაწუროთ ლიმონი. ასე გავიმეოროთ მეო-რე ფენა, ზედ გადავანაწილოთ პამიდვრის ჩირის პესტო, რიკოტა ან ნადუღი და დაჭრი-ლი ბაზილიკი, ზედ დავაწყოთ კვლავ პამიდვრის ნაჭრები, მოვაყაროთ კვლავ მარილი და პილპილი, პარმეზანი და კედრის თესლი. კერძს მოვაპკუროთ ზეთი და 20-25 წუთით შევდგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.