პასტა მოვხარშოთ შეფუთვაზე მოცემული წესის მიხედვით. თუ კიბორჩხალებს ვიყე-ნებთ, ცალკე მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, და-ვუმატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, დავუმატოთ ახალი ან გამლღვალი ზღვის პროდუქტები და 2-3 წუთი ვშუშოთ, დავუმატოთ კიბორჩხალები, დავასხათ ღვინო, პამიდვრის პიურე, ჩავუმატოთ რამდენიმე ს.კ. პასტის ნახარშში არეული ნაღები და ცეცხლს დავუწიოთ. კერ-ძს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, შევურიოთ პასტა და მოვაყაროთ კამა.