კარტოფილი პატარა კუბებად დავჭრათ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ. ტაფაზე გავაცხელოთ 1 ს.კ. ზეთი, დავუმატოთ ხახვი და ნახევარი კარტოფილი და მოვშუშოთ. დავუმატოთ მწვანე ბარდა და 1 წუთში ბულიონი დავასხათ. წვნიანი ვადუღოთ თავდახურული დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. ამასობაში ლორი წვრილად დავჭრათ და 1 ს.კ. ზეთში შევბრაწოთ, ამოვიღოთ ტაფიდან, ჩავუმატოთ კარტოფილი და შევწვათ, სანამ გაოქროსფრდება, მოვა-ყაროთ მარილი და პილპილი. წვნიანი რომ მოიხარშება, დავუმატოთ 50 გ დაჭრილი ღანძი-ლი, ვაცადოთ, რომ გაცხელდეს, შემდეგ შევურიოთ არაჟანი და ბლენდერით ავთქვიფოთ, შევანელოთ მარილითა და პილპილით. წვნიანი ამოვიღოთ ჯამებში, ჩავუმატოთ შემწვარი კარტოფილი ლორთან ერთად და წვრილად დაჭრილი დარჩენილი ღანძილი.