ხორცი პატარა ნაჭრებად დაჭერით და ხახვთან ერთად ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. გაატარეთ აგრეთვე ხახვი, მწვანილები და ნიორი. გატარებული ინგრედიენტები გადაიტანეთ თასში და შეურიეთ მარილი, პილპილი და სუნელები. შემდეგ შეურიეთ ბრინჯი და კარგად გადაურიეთ. ფხალის ფოთოლს დაასხით მდუღარე წყალი, წამოადუღეთ და მალევე ამოიღეთ წყლიდან, გაშალეთ და გააცივეთ. შემდეგ მზა ფარში გადაახვიეთ ფოთოლში და ჩაალაგეთ ქვაბში, ზემოდან მოასხით ტომატის სოუსი და დაასრულეთ სრულ მზაობამდე.