ნიორი და წიწაკა დავნაყოთ, დავუმატოთ ზეთი, მარილი და ღვინო. ხორცის ნაჭრები ძაფით შევკრათ, ფორმა რომ შეუნარჩუნდეს, წავუსვათ მომზადებული მარინადი, ზედ დავაწყოთ როზმარინის ტოტები და 1 საათით მაცივარში მოვათავსოთ, შემდეგ გადავიტანოთ თუნუქის ფურცელზე და წინასწარ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდოთ, დაახლოებით 40 წუთში ხორცი მზად იქნება. სუფრაზე მიტანის წინ ხორცი თხლად დავჭრათ და მოვასხათ ბროწეულის ნარშარაბი. გარნირად შეგვიძლია მოვამზადოთ კარტოფილი, ბრინჯი ან ბოსტნეულის მსუბუქი სალათა.