მდუღარე წყალში ჩავყაროთ ცოტა მარილი და მოვხარშოთ სპაგეტი 10-15 წთ. გადავა-ვლოთ ცივი წყალი და გავაჩეროთ საწურზე სანამ სოუსს მოვამზადებთ.ტაფაზე მოვშუშოთ გატარებული ხორცი წვრილად დაჭრილ ხახვთან და ნიორთან ერ-თად. დავასხათ ღვინო და ვადუღოთ იმდენ ხანს, სანამ ბოლომდე დაშრება. დავუმატოთ პამიდორი, დაფნის ფოთოლი, ხმელი ორეგანო და მარილი. ვადუღოთ სოუსის გასქელე-ბამდე. სპაგეტი ჩავაბრუნოთ ქვაბში და დავასხათ ცხელი სოუსი. კარგად ამოვურიოთ. სერვირებისას დავახეხოთ პარმიჯანო.