ყავას დავუმატოთ ლიქიორი. კვერცხის ცილა და გულები გავაცალკევოთ. კვერცხის გულები და შაქრის პუდრი ერთად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მასკარპონე. ცალკე ავთქ-ვიფოთ ცილა მწიკვ მარილთან ერთად ბეზესავით. შემდეგ შევათქვიფოთ შოკოლადი და ფრთხილად შევურიოთ მასკარპონეს კრემი. მაცივარში 4 საათით შევდგათ. სავოიარ-დის ნაჭრები წამიერად ჩავუშვათ ლიქიორიან ყავაში და ფორმაში პირველ ფენად დავა-ლაგოთ. ზემოდან წავუსვათ კრემი. შემდეგ ისევ ასეთი თანამიმდევრობით გავიმეოროთ ორჯერ. დესერტი 6 საათით შევდგათ მაცივარში. სერვირების წინ ზემოდან მოვაყაროთ კაკაო.