კარაქს შევაზილოთ 1/2 ს.კ. ლიმონის ცედრა, 3 ს.კ. ლიმონის წვენი, წვრილად დაკეპი-ლი ბაზილიკი, მარილი და პილპილი, შემდეგ მაცივარში შევდოთ.იოგურტი, 2 ს.კ. ლიმონის წვენი, 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, მარილი, პილპილი და შაქარი ერთად ავურიოთ. ბოლოკი და კიტრი დავჭრათ, დავუმატოთ კამა და მოვასხათ სოუსი.ღორის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ზეთწასმულ გრილზე შევწვათ ორი-ვე მხრიდან. ხორცი სუფრაზე გაცივებულ კარაქსა და სალათასთან ერთად მივიტანოთ.