პასტა მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში შეფუთვაზე მოცემული წესის მიხედვით. პარალელურად ტაფაზე გავადნოთ კარაქი, ჩავაგდოთ მსუბუქად გაჭყლეტილი ნიორი და 2 წუთი ვშუშოთ, შემდეგ ამოვიღოთ ტაფიდან, კარაქს დავასხათ ნაღები, შევურიოთ ლიმონის ცედრა და წვენი, დაბალ ცეცხლზე წამოვადუღოთ სანამ შესქელდება, შემდეგ შევურიოთ მოხარშული პასტა და სურვილისამებრ _ პარმეზანი. თითოეულ ულუფას მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.