1 ც ყაბაყი და 3 ც სტაფილო ავიღე და ვაბლენდერებ ორივეს. ცალკე ვთუშავ 1 თავ ხახვს , 3 კბილი ნიორს, სუნელებს და მარილს. ვაბლენდერებ ნოგოზთან ერთად. ყაბაყს და სტაფილოს ცალ ცალკე ვთუშავ ,შემდეგ ვუმატებ ნიგვზიან მასას, სტაფილოს ცალკე და ყაბაყს ცალკე. მარილი გემოვნებით, დაჭრილი ქინძი და ბროწეულის კაკლები. ყვითელი სიმინდის ფქვილს ვუმატებ გაყინულ სიმინდს, შეიძლება კონსერვიც, მარილს,ზეთს და წყალს.