ცხელ, მოხარშულ კარტოფილს დავუმატოთ კარაქი, კვერცხის გულები და კარგად დავჭყლიტოთ. შევაზავოთ მარილით და პილპილით.დავჭრათ ყველი პატარა კუბებად. ავიღოთ კარტოფილი, ჩავდოთ ყველი და კარგად შევკრათ ხელით.ცილას დავუმატოთ მწიკვი მარილი და ჩანგლით ოდნავ ავთქვიფოთ. კროკეტები ჯერ ფქვილში ამოვავლოთ, შემდეგ კვერცხის ცილაში, ბოლოს ვერმიშელში.ქვაბში ჩავასხათ ზეთი, მივიყვანოთ 170 გრადუსამდე და კროკეტები შევწვათ ორივე მხრიდან 5-5 წთ.