მურაბის წვენს (გამოვიყენე მსხლის) დავუმატოთ სოდა და ავურიოთ ხელის სათქვეფით რამდენიმე წთ, რომ აქაფდეს.დავუმატოთ ზეთი და ფქვილი. ცომი არის ოდნავ წებოვანი (არ სჭირდება ზედმეტი ფქვილის დამატება,წინააღმდეგ შემთხვევაში გამომცხვარი იქნება მაგარი).ცხიმიანი ან სველი ხელით გავაკეთოთ პატარა ბურთები,მოვათავსოთ საცხობ სინზე და გამოვაცხოთ წინასწარ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 12-15წთ. ოდნავ უნდა შეიფეროს (არ გამუქდეს) და მზად არის.