კარაქი გავადნოთ, დავუმატოთ ფქვილი და მოვთუშოთ 1 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ წყალი და შაქარი და ვთუშოთ კიდევ 3 წუთით. 1 კვერცხის გული+წყალი თავზე გადასასმელად. საცხობი ფორმის დიამეტრი - 24 სმ. ზედაპირი დაჩხვლიტეთ და გამოაცხვეთ 220 C-ზე 15 წუთი და შემდეგ 180 C-ზე 45 წუთი. სანამ ვაშლი არ დარბილდება. სამარხვოს მომზადების შემთხვევაში გამოიყენეთ მცენარეული სპრედი,ხოლო თავზე კვერცხის ნაცვლად წაუსვით თაფლიან წყალი.