ჟელატინს დავასხათ 30 მლ ცივი რძე და გავაჩეროთ 5-10 წუთით რომ გაფუვდეს, ცალკე ნაღები, რძე და შაქარი შემოვდგათ ძალიან დაბალ ცეცხლზე, შაქარი რომ გადნება გადმოვდგათ, არ უნდა გაგვიცხელდეს უნდა იყოს 50-60 გრადუსი მაქსიმუმ. შემდეგ გაფუებული ჟელატინი ჩავდოთ ცხელი წყლის აბაზანაში და გავადნოთ,გადავურიოთ მთავარ მასას და გადავანაწილოთ ჭიქებში, გავაჩეროთ მაცივარში 3-4 საათით, ამ გრამაჟობით გამოგივათ 2 ადამიანის პორცია, მორთეთ სასურველი ჯემით ან ხილით, გემრიელად მიირთვით!