გახურებულ ტაფაზე გადაიტანეთ ხორცის ნაჭრები,წვენს გაუშვებს და როდესაც ამოშრება შემდეგ დაამატეთ ხახვი და კარაქი,დაუწიეთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე და თავდახურული მოთუშეთ 15-20 წუთით,თან შიგადაშიგ ამოურიეთ,ღვინის დამატების შემდეგ აუწიეთ ძალიან მაღალ ცეცხლზე რომ ალკოჰოლი ამოორთქლდეს 2-3 წუთით,შემდეგ უმატებთ ბროწეულის წვენს,ისევ დაუწევთ ცეცხლს და თავდახურული თუშავთ 20 წუთით,ბოლოს ამატებთ მარილს,სუნელებს და დაჭრილ ქინძს,ხორცის მზაობა შეამოწმეთ აუცილებლად,გემრიელად მიირთვით.