პირველ რიგში დაბალ ცეცხლზე გავადნობთ კარაქს და შემდეგ მოვხარშავთ ფირფიტებს მარილიან წყალში, კარგად უნდა მოიხარშოს. შემდეგ ვურევთ გამუდმებით. ამის შემდეგ გადავიტანთ საწურზე და გადავავლებთ ცივ წყალს რომ ერთმანეთს არ მიეკროს, რომ დაიწურება ვიწყებთ აწყობას. ჯერ გამოსაცხობ ფორმას წავუსვამთ გამდნარ კარაქს, შემდეგ გადავიტანთ ფირფიტებს და კვლავ წავუსვამთ ცხიმს, კვლავ ფირფიტებს და შემდეგ უკვე ყველს, ვიმეორებთ ამ თანმიმდევრობას: 1. ფირფიტა; 2. ცხიმი; 3. ფირფიტა; 4. ყველი; 5. ფირფიტა; 6. ცხიმი და ბოლო ფენა ფირფიტები. შემდეგ გვერდებს შევუკეცავთ, კარაქს გადავუსვამთ და გამოვაცხობთ 180 გრადუსზე სრულ მზაობამდე.