ნიგოზში ავზილოთ თაფლი. კომშები შუაზე გავჭრათ და გულები ამოვაცალოთ. გულამოცლილ ხილში მოვათავსოთ ნიგვზისა და თაფლის მასა და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში მოვათავსოთ დაახლოებით 20 წუთით (დამოკიდებულია კომშის სახეობაზე!), სანამ ზემოდან გაოქროსფრდება და კომში დარბილდება. კვერცხის ცილა, ლიმონის წვენი და მარილი კარგად ავთქვიფოთ და თან შაქარი ვამატოთ. უნდა მოვამზადოთ ბეზეს მყარი მასა. ბეზე საკონდიტრო ტომრის საშუალებით მოვათავსოთ კომშებზე. ღუმელს 150 გრადუსამდე დავუწიოთ ტემპერატურა და შევაბრუნოთ კომშები 10 წუთით. თუ გვსურს, რომ ბეზე ხრაშუნა გამოვიდეს, კიდევ ცოტა ხანს დავაყოვნოთ ღუმელში.