ლობიოს რულეტი
ლობიოს რულეტი
დრო 720წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყვითელი ყვავილი
  • ხმელი ქინძი, დაფქული
  • ხმელი ქონდარი
  • უცხო სუნელი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ლობიო - 500 გ
  • მარილი და პილპილი
  • მარგარინი, კარგი ხარისხის - 50-80 გ
მომზადების წესები
ლობიო ჩვეულებრივ მოვხარშოთ, წვენი გადავუწუროთ და ამოვლესოთ ან დავაბლენდეროთ. ლობიოს პიურე გემოვნებით შევაზავოთ სანელებლებით და ვაცადოთ შეგრილება.
პერგამენტის ქაღალდი ან სამზარეულოს ცელოფანი გავშალოთ, ზედ გადავიტანოთ ლობიოს პიურე, დანით თანაბრად გავაბრტყელოთ და დანითვე წავუსვათ სამარხვო კარაქის თხელი ფენა. შემდეგ ქაღალდი ან ცელოფანი ზემოთ ავწიოთ და ფრთხილად გადავახვიოთ რულეტი.
რულეტი მთელი ღამით შევდგათ მაცივარში, მეორე დღეს კი თანაბარი ზომის რგოლებად დავჭრათ, სურვილისამებრ გავაფორმოთ და ისე მივიტანოთ სუფრასთან.



ტეგები:
ლობიო ნანახია: 17205