ცილას დაამატეთ გაცრილი შაქრის პუდრა, ლიმონის წვენი და ათქვიფეთ სანამ ერთმანეთს კარგად არ შეერევა. შაქრის პუდრის დამატებით ან დაკლებით მინანქრის სისქეს დაარეგულირებთ იმის მიხედვით თუ რისთვის გჭირდებათ. თუ ძალიან თხელი გეჩვენებათ, მეტი პუდრი დაამატეთ.შეგიძლიათ ამ მინანქრით პერგამენტის ქაღალდზე სხვადასხვა ნახატი გააკეთოთ, გააშროთ და შემდეგ ტორტების მოსართავად გამოიყენოთ, როგორც მეორე და მესამე ფოტოზეა ნაჩვენები.საკონდიტრო საღებავების დამატებით მინანქარს სხვადასხვა ფერად შეღებავთ.