საშობაო ღვინის ჟელე
საშობაო ღვინის ჟელე
დრო 0წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კარდამონი (ილი) - 2 მარცვალი
  • ვარსკვლავა ანისი - 1
  • ვანილის ჩხირი - 1/2
  • დარიჩინის ჩხირი - 1
  • შაქარი - 100 გ
  • წითელი ღვინო, ტკბილი - 1 ბოთლი
  • მიხაკი - 1
  • ფორთოხლის ცედრა
  • ნაღები
მომზადების წესები
ყველა სანელებელი, 1 ფორთოხლის კანის ჩათვლით, ჩაყარეთ ღვინოში და 24 სთ დატოვეთ.
ჟელატინი ცივ წყალში დაალბეთ. ღვინო გაწურეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე, მაგრამ ნუ აადუღებთ. ცხელ ღვინოში ჩაამატეთ გადაწურული ჟელატინი, შაქარი და კარგად გახსენით. გაციების შემდეგ ჩაასხით შესაბამის ჭიქებში და მაცივარში შეინახეთ.

სერვირების წინ მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით. შეგიძლიათ ნაღების სპრეი გამოიყენოთ, რომელიც ბოთლებით იყიდება.


ტეგები:
ნაღები ღვინო სადღესასწაულო ნანახია: 7772