სტაფილოს კრემ-სუპი ძირათი და ლურჯი ყველით
სტაფილოს კრემ-სუპი ძირათი და ლურჯი ყველით
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნაღები - 200 მლ
  • ბეკონი - 150 გ
  • ხახვი - 100 გ
  • ბულიონი - 800 მლ
  • სტაფილო - 400 გ
  • ობიანი ყველი - 50 გ
  • ძირა - 10 გ
  • მარილი
  • კარაქი - 20 გ
  • შავი პილპილი
მომზადების წესები

გაასუფთავეთ და დაჭერით სტაფილო რგოლებად, მოშუშეთ კარაქში. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და კიდევ 5 წუთი შუშეთ.დაამატეთ მარილი, პილპილი და ძირა. შემდეგ ბულიონი დაასხით და 20 წუთი ხარშეთ.

ცალკე, მშრალ ტაფაზე შეწვით ბეკონის ნაჭრები და შეინახეთ. ხელის ბლენდერის დახმარებით ათქვიფეთ სტაფილოს სუპი, დაამატეთ ნაღები და გაანაწილეთ ღრმა თეფშებზე. ჩაამატეთ ლურჯი (იგივე ობიანი) ყველის პატარა კუბები და დაადეთ ბეკონის ნაჭერი.