ცომის ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში და აურიეთ. მიიღებთ რბილ ცომს, რომელიც ხელს ეკრობა. ცომი გადაიტანეთ ფქვილიან დაფაზე და გაყავით თანაბარ ნაწილებად. თხლად გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ სასუველი გულსართი. მოუკარით თავი, მიეცით ღვეზელების ფორმა და გამოაცხეთ ზეთიან ტაფაზე.ღვეზელები საკმაოდ სწრაფად ცხვება, ამიტომ ჯერ ყველა ღვეზელი გაამზადეთ და შემდეგ შეწვით.გადაიტანეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად.გაითვალისწინეთ:ეს ცომი ღუმელში გამოსაცხობი ღვეზელებისთვის არ გამოდგება.არ უხდება ტკბილი გულსართი, მხოლოდ მარილიანი.შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნებისმიერი სასურველი გულსართი: სოკო, კარტოფილი, ბრინჯი, კომბოსტო, ძეხვეული, კვერცხი, ხორციღვეზელები გემრიელია ცივიც და ცხელიც