შაქარი და კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ გამდნარი კარაქი და რძე. შემდეგ დავამატოთ ფქვილი. მიღებული ცომი 2-3 ნაწილად გავყოთ და და გავყინოთ. გაყინული ცომი მსხვილად გავხეხოთ, გადავიტანოთ თხელ ფენად პერგამენტის ქაღალდზე და გამოვაცხოთ 160 გრადუსზე დაახლოებით 10 წუთი. გამომცხვარი ფხვიერი მასა შევურიოთ დაფქულ ნიგოზს და შესქელებულ რძეს. ნამცხვარს შეგვიძლია მივცეთ სხვადასხვა ფორმა და ზომა. გავაფორმოთ ან მივირთვათ პირდაპირ.